Italian - ItalyAlbanian-ALEnglish (United Kingdom)
Kanioni i Brarit PDF Print Email
Sunday, 12 November 2017 20:17

Ura e Brarit është një ndër urat e periudhës otomane të rrethit të Tiranës. Ajo eshte nje ure tradicionale e ndertuar mbi lumin Brar ne afersi te qytetit te Tiranes. Ura e Brarit eshte monument kulture, e kategorisë së parë.

Kete te diele do te shkojme ne Fshatin BRAR. Aty pasi te ndalojme per te bere nje vizite tek Ura karakteristike, do te nisemi buze lumit te brarit (Lumi i Tiranes). Ky shteg eshte shtegu qe njihet ndryshe si “Rruga e Arbrit”. Ky shteg eshte perdorur per te shkuar ne Diber ose Maqedoni.


Programi:

Kanioni i Brarit dhe Ura e Brarit – 12 Nentor 2017

Kategoria: Marrshim

Vendtakimi: Liceu Artistik “Jordan Misja”

Data: 12 Nentor 2017

Ora: 09:00

Pjesemarrja: 50 Pjesmarres!

Distanca: 14 km

Niveli i guides: Moderuar

Vendndodhja: Brar, Tirane

Mosha e lejuar per femijet: 10+

Nje nder udhetimet me te bukura nga Guidat Ditore

comments
Last Updated on Sunday, 12 November 2017 20:54