Italian - ItalyAlbanian-ALEnglish (United Kingdom)
Miss Shqiperia 2012 - INFO MBI KONKURSIN PDF Print Email
Skip TOC

Article Index

  1. Miss Shqiperia 2012
  2. SHIKONI NJE VIDEO TE KALASE SE BASHTOVES
  3. INFO MBI KONKURSIN current position

Page 3 of 3 All Pages

< Prev Next >

 

Datat e seleksionimeve jane 28,29 dhe 30 maj 2012  prane TVSH-se.

Ndersa rregjistrimet kane filluar dhe mund te behen direkt nga faqja zyrtare e Miss Shqiperia duke klikuar ne vijim:http://www.missshqiperia.com/

Zhvillimi i konkursit pritet te behet ne muajin Qershor

 
comments