Italian - ItalyAlbanian-ALEnglish (United Kingdom)
Thethi PDF Print Email

Thethi, një nga fshatrat më të veçantë në Alpet Shqiptare, shtrihet në pjesën më veriore të Komunës së Shalës dhe është i vendosur në një gropë në lartësinë 740-950 metra mbi nivelin e detit, që banohet në mënyrë të përhershme.

Thethi përbëhet nga shtatë lagje, lagjia Gjeçaj, e cila ështe lagjia e parë në momentin që futesh në Theth nga Qafa e T’thores ose nëpermjet Shtegut të Dhënve, lagjia Gjelaj, lagjia Nikgjonaj, lagjia Okol, lagjia Ndreaj, lagjia Kolaj dhe lagjia Ulaj.Qendra e fshatit është e përbërë nga banorë që janë pjese e dy lagjeve, Gjeçaj dhe Gjelaj.

Per me teper info dhe planifikime pushimesh vizitoni websitin e dedikuar http://www.thethi-guide.com
comments