Italian - ItalyAlbanian-ALEnglish (United Kingdom)

EmailPrint

Plazhe

Plazhe
Plazhe shqiptare
  
 
Data-Date Titulli-Title-Titolo Vendi-Venue-Sede City-Città-Bashkia Natyra-Type-Genere
26.05.2012 - 29.09.2012 Divjaka hap sezonin turistik 2012 Ne mbare Shqiperine - Plazhe
01.06.2012 - 29.09.2012 Velipoja hap sezonin turistik 2012 Ne mbare Shqiperine - Plazhe
02.06.2012 Orikumi hap sezonin turistik Ne mbare Shqiperine - Plazhe
25.05.2014 - 30.09.2014 Divjaka feston në çeljen e sezonit turistik me këngë e valle dhe prezanton gatimet Divjaka Lushnje Plazhe
31.05.2014 - 30.09.2014 Orikumi hap sezonin turistik 2014 Orikum Vlore Plazhe