Italian - ItalyAlbanian-ALEnglish (United Kingdom)

Email Print

Evenimente

Event 

Title:
Velipoja hap sezonin turistik 2012
When:
01.06.2012 - 29.09.2012
Where:
Ne mbare Shqiperine -
Category:
Plazhe

Description

Zona turistike e Velipojës japi zyrtarisht sezonin veror turistik. Nga komuna e Velipojës për këtë rast janë organizuar aktivitete nga të cilat më kryesorët janë ato sportive si ndeshja e futbollit mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe çelja e panairit.

Kryetari i komunës Velipojë, Pashk Ujka shprehet se ky sezon e gjen plazhin ndryshe nga vitet e tjera, me infrastrukturë, gjelbërim, sinjalistikë, ndriçim, ujë 24 orë, si dhe një sërë investimesh në sistemimin e vijës bregdetare dhe vendosjen e kullave të vrojtimit.

Plazhi i Velipojës, i shtrirë në veri-perëndim të vendit, 25 kilometra larg qytetit të Shkodrës, me një gjatësi bregdetare pre 12 kilometrash e kufizuar nga njëra anë me Malin Zi dhe nga ana tjetër me Shëngjinin, është zona më e madhe turistike bregdetare në veriun e Shqipërisë.

Rersus i plazhit të Velipojës është zona e Rrjollit pranë lagunës së Vilunit, e cila është një zonë e virgjër dhe me një bukuri të rrallë natyrore. Çmimet konkurruese, bukuria natyrore, pastërtia e ujit të detit janë faktor që kanë ndikuar në frekuentimin gjithnjë e më shumë të plazhit të Velipojës.

Venue

Ne mbare Shqiperine
Vendi-Venue-Sede:
Ne mbare Shqiperine   -   Website

Description

Aktivitete te ndryshme ne mbare shqiperine plazhe, spektakle etj
Different activities on all over Albania beaches, shows, events
Diverse attività in tutta Albania, spiaggie, spettacoli, eventi