Italian - ItalyAlbanian-ALEnglish (United Kingdom)

Email Print

Evenimente

Event 

Title:
Divjaka hap sezonin turistik 2012
When:
26.05.2012 - 29.09.2012
Where:
Ne mbare Shqiperine -
Category:
Plazhe

Description

 


Divjaka hapi dhe per vitin 2012 sezonin turistik. Hapja e sezonit eshte bere ne daten 26 Maj 2012 . Evenimenti eshte zhvilluar me pjesmarjen edhe te kengetarve te zones dhe debutante te rinj, duke prezantuar kenge popullore tradizionale dhe nuk kane munguar kenget e huaja. Bizneset e zones bene te mundur dhe paraqitjen e gatimeve tradicionale te divjakes dhe zones perreth. Nga faqja e Divjakes ne facebook  zhvillimi i evenimentit eshte pershendetur me keto fjale:

Pershendetje!Falenderojme te gjithe pjesmarresit ne celjen e sezonit turistike per Bashkine e Divjakes.Ne radhe te pare falenderojme kryetarin e bashkise Z Fredi Kokoneshi qe nen kujdesin e tije u mundesua nje organizim i tille,qe nuk ishte realizuar me pare. Nje falenderim eshte per bizneset e qytetit tone qe bene te mundur me prodhimet e tyre te prezantonin vlerat me te mira qe mbarte ky qytet duke filluar me mikpritjen,zemergjeresin,kulturen ,si dhe me nivelin e larte te prezantimit te produkteve te tyre.Duam te falenderojme dhe te gjithe pjesmarresit qe bene te mundur qe kjo dite te sherbej si ogur i mire per gjithe sezonin turistik qe sapo ka filluar.Ne ju premtojme qe gjithmon ne Divjake do te gjeni nje ambient kurdohere te kendshem,te paster e mikprites.Gjithmon do te perpiqemi qe te jemi trasparent me gjithe bashkeqytetaret tane.Bashkepunimi sapo ka filluar.........Ju urojme sezon te mbare turistike.

Per me teper foto rreth evenimentit klikoni ketu

Venue

Ne mbare Shqiperine
Vendi-Venue-Sede:
Ne mbare Shqiperine   -   Website

Description

Aktivitete te ndryshme ne mbare shqiperine plazhe, spektakle etj
Different activities on all over Albania beaches, shows, events
Diverse attività in tutta Albania, spiaggie, spettacoli, eventi